Overzicht Terugblik

Omdat alle doelen die ik me in 2002 heb gesteld zijn bereikt, heb ik op dinsdag 26 februari 2013 (op mijn 75e verjaardag) mijn levenswerk overgedragen aan de Hartstichting.

  Toon te gast bij Max

  In 2003 ontstond zijn persoonlijke missie. Het promoten van de levensreddende AED. En hij had succes, want de AED is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

  Toespraak Hartstichting

  Op de dag van mijn 75e verjaardag, op dinsdag 26 februari 2013, heb ik afscheid genomen van Stichting Kies voor Leven. Ik ben benoemd tot ‘Ambassadeur van de Hartstichting’.

  Overdracht aan Hartstichting

  Op het hoogtepunt ben ik gestopt met Stichting Kies voor Leven. Het is de kunst om op het hoogtepunt te stoppen met je levenswerk en dat is precies wat ik heb gedaan.

  Omroep brabant

  In heel Nederland hangen levensreddende AED‘s en dat hebben we te danken aan Toon Hermsen (75) uit Mill. Tien jaar geleden begon hij zijn missie om het apparaat te promoten.

  Toon Hermsen stopt

  Tien jaar lang werkte hij belangeloos aan het creëren van hartveilige 6-minuten-zones overal in Nederland. Nu hij afscheid neemt van zijn levenswerk kan een terugblik niet uitblijven.

  Beste goede doel

  Na een eervolle derde plek in 2011 is Stichting Kies voor Leven uit Mill op 12 november 2012 benoemd tot het béste goede doel van Nederland in de categorie Gezondheidszorg.

Meer terugzien

Onderstaande nog enkele berichten uit het verleden.

Oprichter AED-netwerk hoopt op verdere groei // (Website MediaPlanet 26 maart 2014) (www.hethart.nu)
Goed doel bereikt, stichting stopt ermee // (Artikel Dagblad Trouw, 26 februari 2013)