Nolin Uitgevers

Bedrijfsprofiel Nolin Uitgevers uit Hoogezand

Nolin Uitgevers samenwerkingspartner voor gratis brochures

Toon Hermsen, geestelijk vader, oprichter en voorzitter van onder meer de nationaal opererende stichtingen Kies voor Leven en Hart in Actie, werkt sinds de beginjaren 2000 samen met Nolin Uitgevers.

Nolin Uitgevers uit Hoogezand verzorgt geheel kosteloos verschillende publicaties voor een stichting, organisatie of vereniging met een maatschappelijk doel. Nolin Uitgevers beoordeelt of de organisatie in aanmerking komt voor gratis drukwerk en werkt vervolgens samen met lokale, regionale en nationale adverteerders om het drukwerk te bekostigen. De content wordt aangeleverd door de opdrachtgever, in dit geval Toon Hermsen, en Nolin Uitgevers zorgt ervoor dat de publicatie wordt opgemaakt in de huisstijl van de opdrachtgever. Naast het drukken van de publicaties, wordt het ook verspreid.

Voor zowel stichting Kies voor Leven als stichting Hart in Actie heeft Nolin Uitgevers diverse publicaties verzorgd. Toon Hermsen: “Bij de aanvang van Stichting Kies voor Leven zocht ik naar mogelijkheden om naamsbekendheid te creëren. Uiteindelijk ben ik bij Nolin Uitgevers terecht gekomen. Zij zorgen voor gratis drukwerk en zorgen voor de verspreiding, doen acquisitie om de advertentiegelden op te halen en geven het boekje vorm. Het enige wat wij hoeven te doen is de juiste teksten aan leveren. De hele samenwerking is op een perfecte manier verlopen en nog steeds heb ik goed contact met de mensen van Nolin Uitgevers. Onlangs heb ik nog een groot aantal folders mogen ontvangen, gratis. Daar ben ik erg blij mee!” Omdat de samenwerking tussen stichting Kies voor Leven en Nolin Uitgevers zo goed is verlopen, koos Toon Hermsen ervoor om in 2013 ook brochures te laten drukken, maar dan voor stichting Hart in Actie (sinds eind 2017 De Harteraad).

Toon Hermsen richt zich nu alleen nog op stichting Kies voor Leven: “Met stichting Kies voor Leven wil ik de AED nog meer in het straatbeeld zien te krijgen. Daarnaast zou ik graag meer burgerhulpverleners willen werven. Ondanks dat ik intussen de leeftijd van tachtig heb bereikt, ben ik nog erg gedreven en wil ik ervoor zorgen dat de stichting Kies voor Leven nog volop in de schijnwerpers blijft. Omdat ik nog steeds goed contact heb met Nolin Uitgevers, en ze snel en goed werk afleveren, zal ik ze zeker weer benaderen wanneer ik een publicatie nodig heb.”

Gerelateerde berichten